Loading Events

VÄLKOMMEN TILL TRÄDGÅRDSMÄSSAN

Digitalt event
25-28 mars 2021

Välkommen till mötesplatsen för alla trädgårds- och odlingsentusiaster!

I år ställer Trädgårdsmässan om till ett digitalt event i tre delar: Trädgårdsmorgon, Föredragsserien och Trädgårdsträffen.

 

Tyvärr är den fysiska mässan i Stockholm inställd MEN det blir en digital mässa med mycket intressant för oss trädgårdsintresserade.

Vi medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård, Lunds Trädgårdssällskap får rabatt på inträdesbiljetten, 110kr kostar det att kunna vara med och se och höra allt. Det blir omkring 100 föredrag och du får tillgång till alla föredrag under 30 dagar med start från den 25 mars. Köp biljett senast den 4 april. Vill du bara lyssna på ett föredrag så kostar det 50kr. Köp din biljett här ➔

Finns reportage i Hemträdgården nr2/2021. Använd rabattkod  FOR2021.

Nedan ser ni några av föredragskategorierna

Förutom föredrag så blir det ”Trädgårdsmorgon” Varje morgon kl.09 den 25-28 mars på deras Faceboksida med Linda Schilén och Johan Munter som programledare.
Här är länken dit: tradgardsmorgon

Riksförbundet finns också på plats med föredrag, rådgivning, medlemsservice, tävlingar och fina mässerbjudande på våra produkter i vår digitala monter. Alla har tillgång till de digitala montrarna. Ni hittar riksförbundet, Svensk Trädgård i ”Utställarlistan på www.nordiskatradgardar.se under rubriken ”Utställare” i översta raden på sidan du kommer till. Eller här: Riskförbundet Svensk Trädgård

Till toppen